2015-07-16 00:32:20• hírek • MTI

Spanyolországban folytatja a magyar válogatott kapus

A legutóbbi bajnokságban 15. Getafe szerdán, a honlapján jelentette be, hogy a görög Olimpiakosztól ingyen érkező 25 esztendős kapus átesett az orvosi vizsgálatokon, és hároméves szerződést írt alá.

Az U20-as válogatott tagjaként 2009-ben világbajnoki bronzérmes hálóőr 2010-ben a Ferencvárostól igazolt a görög csapathoz, amellyel ötször nyert bajnokságot, háromszor pedig kupát. Második szezonjában alapember volt és a bajnokság legjobb kapusának is megválasztották. Ennek ellenére a 2012-2013-as idény közepén kikerült a kezdőből és azóta csak elvétve kapott lehetőséget.

A Getafénél a kapuskérdés az előző szezonban némi fejtörést okozott az edzőknek. A legtöbb meccsen a 28 éves Vicente Guaita védhetett, ő 29 bajnokin lépett pályára. De öt meccset kapott a 33 éves Jordi Codina, négyet pedig a nála egy évvel idősebb Jonathan Lopez. Csakhogy idén nyáron Codina a ciprusi APOEL Nicosiához, Lopez pedig a görög Veriához szerződött, így Megyerinek egyedül Guaitával kell megküzdenie a kezdőbe kerülésért. Érdekesség, hogy az Olympiakoszban szintén egy spanyol, Roberto szorította a kispadra.

A spanyol bajnokság az augusztus 22-23-i hétvégén rajtol, a Getafe az első fordulóban az Espanyol vendége lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: